John Dyrby

Personligt stemmetal: 3.869

Stilling:Borgmesterkandidat

Facebooklink:https://www.facebook.com/John.Dyrby.Paulsen/

Styr på tingene – og udvejsrig!

Jeg holder af hverdagen, jeg holder virkeligt og inderligt meget af hverdagen. Og for mig som politiker og borgmesterkandidat er hverdagen for mennesker i Slagelse Kommune det, der kommer i første række.

Jeg tror ikke på revolutioner, men jeg tror på den stille, rolige og vedvarende udvikling, og jeg tror på, at vi kan blive blandt Danmarks bedste på alle områder. Ikke ved at snakke om det, men ved stille og roligt at stræbe mod at blive bedre til det vi gør, uanset om det er i byrådet, i daginstitutionerne, i skolerne eller på ældrecentrene.

Jeg tror på, at løsninger skal findes så tæt som muligt på de mennesker, der skal have gavn af løsningerne. Derfor tror jeg på decentralisering som et bærende princip, og jeg tror på, at vores ledere og medarbejdere i virksomhederne er de bedste til at finde nye og praktiske løsninger på de udfordringer, de møder i dagligdagen. Det betyder ikke, at der ikke skal være ansatte på rådhuset, men det betyder, at løsningerne skal findes så tæt på de udførende led som muligt.

Der skal naturligvis være styr på økonomien. Ikke fordi økonomisk ansvarlighed er et mål i sig selv, men fordi økonomisk ansvarlighed er forudsætningen for at skabe social retfærdighed. De to områder må og skal vi insistere på at kæmpe for; de er Socialdemokratiets DNA – og derfor er begge så afgørende for mig.

Jeg tror på et bredt samarbejde i byrådet, som den bedste vej til at finde holdbare løsninger, og jeg vil gå langt for at skabe et sådant bredt samarbejde i byrådet. Det blev sagt om den tidligere socialdemokratiske statsminister Viggo Kampmann, at han var udvejsrig, og det er for mig noget af det største man kan være som politiker, nemlig at finde udveje på svære forhandlinger, hvor mange politiske meninger skal finde en fælles løsning.