Steen Olsen

Stilling:Forhenværende boligchef
    Telefon:2045 5732

Facebooklink:https://www.facebook.com/steenolsen4230

Sammen om Vores Skælskør, Vores landdistrikter & Øer samt Vores kommune.
    Jeg har altid været meget aktiv i job, foreningsarbejde og familielivet. Jeg presser gerne mig selv til i et højt tempo at nå mine ambitiøse mål. På den måde har jeg sammen med familie, venner og et dejligt netværk haft en fantastisk liv med mange oplevelser og opnået rigtigt mange resultater.

Men lad mig slå fast: De bedste resultater har altid været sammen med andre. Jeg er oprigtig, flittig, autentisk, engageret og mener, at en aftale altid har været en aftale. Kan vi ikke stole på aftaler mellem hinanden - hvad skal man så regne med en anden gang? Jeg har boet sammen med Helle Obling i 35 år, og vi har Joachim på 22.

Værdighed, respekt og kvalitet i ældreplejen - for borgere, familier og ansatte
    Vi har alle krav på et værdigt og godt ældreliv. Slagelse kommune skal kendes for, at behandle sine svageste borgere med den bedste pleje og omsorg på betryggende vis. Det gælder også når man flytter på plejecenter eller ældrebolig. Respekt for den enkelte og ikke mindst de mange loyale medarbejdere.

Politisk arbejdsglæde og samarbejde - for borgere, ansatte og kommunens økonomi.
    Vi skal tilbage til tidligere tiders gode samarbejdsklima - til glæde for hele vores kommune. Respekt, tillid og overholdelse af politiske aftaler er helt afgørende elementer. Som i privat og erhvervslivet er også økonomisk ledelse et helt afgørende element for dette.

En udviklende og ligeværdig landdistrikt og ø politik.
    I vores landdistrikter kæmper store grupper af ildsjæle for landsbyernes overlevelse. Det stærke lokale engagement og de stærke fællesskaber skal støttes yderlig ved at udvise endnu større kommunal tillid til landsbyrådene. Der er vilje og evner til øget økonomisk selvforvaltning og afskaffelse af bureaukrati. Derfor bla. revision af landdistrikt og ø politikken.