Navn: Sofie Janning

Stilling:Arbejdsmiljøkoordinator, freelanceunderviser og tillidsrepræsentant.

Facebooklink:https://www.facebook.com/SofieJanningHansen.dk/

Hvis du kunne ændre en ting i Slagelse Kommune?
    44 årig kvinde, gift med Jacob, har Zenia på 14 år og Sandra på 7 år. Jeg arbejder på Selandia som fællestillidsrepræsentant og arbejdsmiljøkoordinator, underviser på deltid i samarbejde og dialog for samarbejdssekretariatet. Bor i Slagelse Nordby men kommer oprindelig fra Hyllerup.

Jeg har valgt at lade andre beskrive mine personlige og arbejdsmæssige karaktertræk. Det siges om Sofie: - Vedholdende, - Empatisk, men også realistisk, - Viger ikke tilbage for at træffe de svære valg, - Besidder stærke samarbejdsevner og mange gode ideer, - Overblik og konstant nytænkende, - "Klar i spyttet", - Tager sit ansvar som politiker alvorligt.

Skabe en kommune man drømmer om at bo i - hele livet
    Slagelse kommune skal virkelig være en god kommune at leve i, uanset om man er nyfødt, barn, ung, ”voksen”, lidt mere voksen, ældre eller gammel. Børneinstitutionerne, skolerne, fritidslivet, kulturen og ældreplejen skal være helt i top - både på landet og i byerne.

Uddannelse i centrum - centrum for uddannelser
    Slagelse skal være en uddannelsesby, hvor man kan uddanne sig, lige fra kok, murer og SOSU til ingeniør eller "Cand.alt muligt"

Kortere afstand mellem byråd og borgere
    Med Ønske-sofaen drømmer jeg om at få Hr. og Fru Jensen tættere på politik og politikkerne i byrådet. Derfor vil jeg også åbne mit hjem, efter valget og byde indenfor en gang om måneden, til en snak om hvor skoen trykker…jeg har den jo også selv på.