Unnie L. B. Oldenburg

Stilling:HR Medarbejder

Facebooklink:https://www.facebook.com/UnnieByraadsKandiatSlagelseKommune/?fref=ts

Hvis du kunne ændre EN ting i Slagelse Kommune?
    Slagelse er en god kommune med mange muligheder. Jeg vil kæmpe for at sikre vores børns velfærd, og at særligt udsatte kan få den hjælp de har brug for. Som barn og helt op igennem mit voksne liv, har jeg set ulighed og uretfærdighed.

Alle har ret til et børne godt liv
    Og det skal gælde alle børn, jeg vil kæmpe for at bryde den negative sociale arv. Jeg vil være med til at sikre, at ALLE børn får den bedst tænkelige mulighed for en god uddannelse og en god opvækst. Det gøres bl.a. ved at sikre at vores daginstitutioner og skoler er af god kvalitet.

Værdighed og plads til alle
    Er du ung, gammel, særlig udsat, det gør ingen forskel - Alle skal mødes hvor de er, og med respekt. Vi skal hjælpe dem der har et behov, så de får et værdigt liv. Det skal vi bl.a. gøre ved at møde det enkelte menneske og se på det individuelle behov.

Et godt sted at bo
    For at vores kommune skal være et godt sted at leve, skal vi huske landområderne. Det skal være attraktivt at bosætte sig uden for byen. Det skal bl.a. gøres ved, at have gode og sikre transportforhold for alle trafikanter. Støtte både vores frivillige og vores lokale virksomheder.