Heino Knudsen

  Regionsrådsformand Heino Knudsen

  Personligt stemmetal: 23.463

  Næste valg til Regions- og Byråd nærmer sig, og det er tid til at skabe vores visioner for fremtidens arbejde i Region Sjælland. Det arbejde er allerede godt i gang med inddragelse af vores medlemmer, og personligt er jeg meget optaget af en række forskellige emner. Men vigtigst af alt så ønsker jeg åbenhed og dialog om de styrker og svagheder, som vi oplever i Region Sjælland. Jeg ønsker at vi som Region styrker kommunikationen med vores borgere i stedet for blot at levere information.

  k21 Freddy Blak

  Freddy Blak

  Personligt stemmetal: 6.283

  Stilling:Regionsrådsmedlem
  Alder:72

  Facebooklink:https://www.facebook.com/freddy.blak.1

  Mennesker i Centrum
  Jeg er borgernes tillidsmand. Gennem mange år har jeg haft poltiske tillidshverv, både i EU og i byråd samt regionsråd. jeg er garanten for at skatteydernes penge bliver brugt rigtigt. Jeg arbejder hårdt og er med til at sætte Region Sjælland på landkortet, også i det internationale samarbejde.

  Charlotte B Petersson

  Charlotte B Petersson

  Personligt stemmetal: 2.697

  Stilling: Laborant hos et vintapperi og pendler fra Korsør til Brøndby.
  Alder:51

  Har været medlem i partiet, siden mine unge DSU dage, hvor jeg var aktivt medlem.
  Siden har jeg været, og er, engageret i HK, brancheklubber og sektorbestyrelser, og nu også i den lokale parti bestyrelse.
  Jeg har også en læreruddannelse, og har i mange år undervist udviklingshæmmede i aftenskole regi.
  I 8 år boede jeg i London, hvor jeg kunne se hvor galt det kan gå når man udsulter folkeskolen, modarbejder fagbevægelsen og i øvrigt bærer sig konservativt ad.

  © 2017 Socialdemokratiet-Slagelse kommunekreds. Alle Rettigheder reseveret.